2010-01-28
14:35:37

Kyrkis

Idag har vi varit på Kyrkis. Vi var inte hemma förens efter ett (det slutade halv tolv) , gjorde lite ärenden på vägen. Ringde på den där lägenheten vi var och kollade på igår, ville titta en gång till. Vi fick inte se föråden eller tvättstugan, så när jag ringde så sa han att den var uthyrd. Men hade vi ringt igår så hade vi fått den, och det gjorde vi med.. En timma efter vi tittat på den, men han svarade inte och påstod nu att han inte haft något missat samtal från oss, kul =/ Kan vi glömma den lägenheten i alla fall, var väl inte sådär jätte sugen på den ändå, men det hade ju gått så länge.

I morgon är Andreas ledig, gott =D Jobbar Lördag gör han, men bara till 13.00 .. Så denna helgen får jag träffa honom läääänge =D    ♥  Mysigt !


I helgen ska vi antagligen på Mc mässa med, på Åhaga, Show och shops stod det att det var ;) hehe. Kul att hitta på nått (:

Nääää, nu blir det till att öppna chokladkakan och kolla på film =D

28 Januari , 14;34

2010-01-27
13:32:05

Tröttis (:



Såhär såg det ut vid matbordet för en liten stund sedan, hihi. Vi har städat och stökat hela förmiddagen, trött han va ;)
2010-01-27
10:27:44

Oliver nyfödd =)



Här är Oliver inte gammal ♥ Vi fick ta med han ut på en promenad =) Tror det är andra dagen, när vi låg på Neonatal.
2010-01-27
10:20:53

27 Januari

Tyckte min son verkade vara väldigt långt i från mig så jag fick springa, misstänkte nästan att han var på toaletten. Toastol + kattlåda = Farligt ;) Självfallet så stod han med händerna nästintill i holken, så när han fick syn på mig så kasta han i nappen! Byebye men den =p hehe. Busfrö!

Ska städa idag hade jag tänkt. Sen i eftermiddag ska vi ju åka och kolla på en lägenhet =)


Andreas   ♥



27 Januari , 10;19

2010-01-26
10:52:02

26 Januari

Nu på morgonen har jag varit hos tandläkaren, igen.. Fan va ont jag har i käften =( Uschamehdå!!  Men nu behöver jag väl inte gå dit på ett tag hoppas jag ;)

Gick in i v16 igår, tiden går så fort! Va även hemma hos mamma =) Färgade hennes hår och hon färgade mitt! Blev väl helt okej =) Inte så mycket skillnad på den färgen jag redan har, en uppfrächning bara ;) hehe.

Vi ska kolla på en lägenhet i morgon med, mitt i "centrala" Tranemo ligger den, får se.. Billig och bra. Vårat kontrakt går ju ut den sista Februari här, men hyresvärden sa att vi gärna får bo här Mars också, dom nya som ska flytta in flyttar inte in förens den 1 April =) Så det var ju bra, har vi lite längre tid på oss att hitta något annat om vi inte känner för den vi ska kolla på i morgon =)

Nu i eftermiddag ska vi åka till Svenljunga jag och Oliver, och hälsa på Frida =) Trevligt! Det var längesedan vi sågs nu. Nu ska jag se om min lille plutt kanske vill sova lite =)


26 Januari , 10;51

2010-01-25
09:09:10

Måndag

Har jobbat Lördag och Söndag. Fick låna New Moon av min arbetskompis igår, den var väl bra, men ettan är bättre ;) Plus att det var så dålig kvalite på denna, alla nerladdade är visst det =/ Köpa orginalet sen när den kommer ut =) Håller på att kolla på ettan nu - Twilight =) Ska hem till mamma sen i eftermiddag, jag ska hjälpa henne och färga hennes hår, och hon ska färga mitt =) Gott med lite uppfrächning =D
2010-01-22
17:22:45

Kusinerna



Oliver med sina två "stora" kusiner =) Jakob och Jesper.
2010-01-21
20:07:43

9 månader

Oliver ställde sig upp igår själv utan att hålla i sig i något =) För första gången. Och så lärde han sig vart lampan är, frågade jag "Vart är lampan?" så tittade han upp och pekade i taket =D  ♥

2010-01-21
16:34:49

Trött

Har precis fått Oliver till att sova lite, blev själv trött när jag låg med han i sängen! Var uppe tidigt idag, jag hade tid hos tandläkaren, men kom lite försent så dom hann inte göra klart allt idag. Usch, skrapat tandsten :( Tror det var nästa vecka jag skulle komma tillbaka så dom kunde fortsätta med överkäken. Jag som borstar tänderna så noga och ofta, ändåså ska jag få stå ut med mest smärta :( Efter det så åkte vi till kyrkis (öppna förskolan) i Svenljunga, det var många barn där idag. Hyrde film på ica på vägen hem, Wallander-Dödsänglen. Har hunnit kolla på den med =) Tror inte min älskling är så sugen på att titta på den i kväll när han kommer hem ;) Neh, nu ska jag kika runt lite och sen gå och diska =)
2010-01-20
15:28:58

Onsdag

Idag har vi varit ute och åkt nästan hela dagen, var med Andreas på lasarettet i morse, sen så lämnade vi han på jobbet och åkte och handlade. Så vi har inte varit hemma så länge, bara hunnit ge Oliver lite mat, och så har vi ätit lite tårta som blev över sen igår ;) Så ska vi strax åka och hämta Andreas på jobbet =) Så det blev en snabb vesit hemma innan det är dags att åka igen ;) Igår fyllde ju jag år, så bror min med familj var här, och mamma =) Olivers Farmor och styvfarfar var här med en snabb sväng =) Höll på att städa och göra tårta på dagen, och så ta hand om min lilla sjukling samtidigt, hade fullt upp ;) Men idag är han bättre, det var säkert pga av sprutan.. Helt knäppt att dom ska behöva bli sjuka för att ta en spruta som är i mot sjukdom.. Aja =S I morgon blir det nog kyrkis i Svenljunga =) Det har dragit igång nu efter jul uppehållet, det ska bli kul =)
2010-01-19
11:16:50

Feber

Mitt lilla hjärta är snorig och har feber idag =( Han fick sin andra svininfluensa spruta igår så det kan ju bero på det.  Hoppas han blir lite bättre, vi får ju gäster idag. Helgen, vi var ju ute hos min bror och hans fru i Lördags, trevligt! Och i Söndags bjöd Andreas mig på bio, Avatar. Den var bra! Men den hade nog varit ännu bättre om man hade fattar allt =p Är lite trög på såna filmer, har lite svårt att hänga med och så är det ju onaturligt med, gillar inte såna filmer annars ;) Men som sagt, denna var inte så pjåkig :D Kollade på en lägenhet i Tranemo igår med, får se.. Den var väl sådär =/ Får se, vi letar nog vidare! Nu ska jag se om min lille plutt vill sova lite, han är så grinig stackarn =(

2010-01-17
10:36:33

God morgon!

Igår var vi bjudna till min bror och hans fru, hon fyllde 25 år nyss. Dom bjöd på kinamat och suschi =) Vi kom inte hem förens senare på kvällen så det var nästan bums i säng så fort vi kom hem ;) Och på Tisdag fyller jag år. Ska inte ha något kalas men får väl lite gäster ändå =) Trevligt!
2010-01-16
09:16:14

Gänget nu på morgonen :)

2010-01-15
20:14:37

Fredagsmys ♥

Nyduchad! Ska natta lill snutten som står och diggar reagge snart ;) Han är för go! Sen blir det Fredagsmyyyyyyyyyys ♥

2010-01-15
15:27:36

hjärtat 9 månader idag ♥

2010-01-15
15:23:58

Wilhelm =)

2010-01-15
15:19:09

Fredag

Idag är mitt lilla hjärta 9 månader ♥ Va tiden går fort! Idag har vi inte gjort så mycket, lämnat Andreas på jobbet, jobbar till 18.00 idag, drygt :( Men igår därimot... Tänkte att jag och Oliver skulle åka och lämna tillbaka hans bebis-bilstol på Bvc i Svenljunga. Så pratade jag med Jessica på Msn, en 16årig tjej som jag för ett x-antal årsedan var barnvakt åt i mellanåt, samt hennes systrar! Och hon har också ett barn i Olivers ålder, Wilhelm heter han :) Så jag tänkte att när vi ändåså åker förbi stället där hon bor påväg till Svenljunga så kan ju vi stanna till och säga hej :) Var längesedan jag träffade henne. Sagt och gjort, fast vi stanna till hos henne innan vi åkte till Svenljunga, så satt vi mest och pratade, och sen åkte vi till Svenljunga alla fyra, och så mötte vi upp hennes pappa som bjöd på pizza, sen körde jag Jessica och Wilhelm så dom kunde handla. Sen körde vi hem dom, och hämtade Andreas på jobbet (: Så det var en lång dag, trodde inte vi skulle bara borta hela dagen, men så blev det! Sen hemma så gjorde vi inte så mycket, jag hade med mig pizza till Andreas som han åt och efter det gjorde vi semlor :) Sen blev det inte så mycket mer av den kvällen, nattade Oliver och blev döttstrött själv så jag somnade efter en stund jag med ;)
2010-01-13
18:05:49

Kvällning

Hämtade Andreas på jobbet vid fyra idag. Sen har vi inte gjort så mycket. Väntar på att farsen Otroligt Het ska börja kl 20.00 . För ett tag sen vad det med i tidningen att den skulle gå och jag såg framimot att se den, men den kom aldrig :( Dom hade väl gjort fel i tidningen, fy va besviken jag blev. Hoppas bara på att det stämmer idag =D Mys i soffan med älsklingen ♥ , det var längesedan nu!
2010-01-13
13:30:40

Mat

Nu ska jag laga mat, potatis, kassler och pepparrotsås !! Mumma =D

2010-01-13
12:12:47

Onsdag

Kan någon förklara för mig varför jag inte ser vilken tid och datum mitt inlägg är publicerat? Det är bara vissa som ser och vissa inte =/ Konstigt !! I alla fall, har varit hos barnmorskan idag. Har gått in i v14 nu. Blir roligare när jag varit på u-ljudet och jag vet mer exakt när lill*n kommer =) Har beställt tid för det idag med, och det blir i mitten av Februari =D Spännande!! Annars händer det väl inte så mycket. På Lördag ska vi till min bror, hans fru har fyllt 25 nyss, så vi är bjudna dit =)
2010-01-13
12:03:45

Min lilla älskling ♥

2010-01-12
10:31:48

Hej!

Helgen började med att jag och Oliver körde Andreas till jobbet på Fredagen, han jobbade 13-18 :( Sen så hämtade vi Angela (Andreas dotter) när vi va på väg dit så körde vi på en liten grusväg, mötte vi en traktor som höll på att sanda, för det var halt. Då råkade jag gå ut lite för långt i kanten så vi hamnade precis vid en slätt kan man säga, så bilen stod på sniskan. Jag blev jättre rädd och stod på tutan så att han i traktorn skulle höra mig, va rädd att vi skulle glida ner, rädslan blir hundra gånger värre när Oliver är med i bilen. Så killen som sanda kom fram till mig och sa att han skulle dra upp mig, så allt löste sig fint, men va nervös jag var att bilen skulle välta eller glida ner för den där kanten =/ Kanske var lite väl nervös, men är inte riktigt van vid att sånt händer, och vet inte riiktigt hur jag ska ta situationen ;) Så det var en lugn Fredag sedan. Lördag och Söndag jobbade jag, Lördag 12-22 och Söndag 13-21 . Vi alla sov hos Andreas mamma natten till Söndagen så jag hade inte så långt att åka till jobbet. Och igår (Måndag) var Andreas pappaledig så vi var i stan över dagen, sen åkte vi till min bror som hade fyllt år föregående dag :) Och nu ska jag och Oliver hämta Andreas på jobbet och åka och titta på ett hus =)

Hejpaa =)   !!

2010-01-07
13:08:30

=)

Koors, nu har jag lyckats ändra designen på min blogg, hur lyckades jag? Aja, tänkte jag skulle försöka i alla fall, man lär väl sig till slut =)